tiistai 22. huhtikuuta 2014

Pentuja odotellaan

Totta tosiaan. Kyllä niitä pentuja on nyt sitten tulossa. Pentueen isä on mustavalkoinen persialainen Antics restless and Wild. Komea saksantuonti kolli, jolla upea suku taustalla. Olen erittäin iloinen ja otettu, että sain käyttää tätä urosta omassa kasvatustyössäni, iso kiitos siittä Marjatalle. Tästä linkistä löytyy isän kuvia ja sukutaulu http://shamirin.pp.fi/siniseturokset.html . Suvussa mm. Ocalicos, Bolo, Boberans linjoja, sekä linjaus kissaan Rubyrose´s Lighning Bolt of Bolo. Isän emä Luxor Cats Voodoo Doll of Cattypurr on täys-sisko kissalle Luxor Cats Julia of De Silsanos joka myös monen kauniin Silsanos ja D'Arnaud kissan taustalla.

Pentueen emä Mau-Miun C est La Vie on sinikilpikonnatäplikäs exotic. Seelan sukutaulua ei valitettavasti toistaiseksi löydy internetistä, mutta suvussa mm. suomalaista kasvatusta Nipsu-Nappulan, Chevhills, Precious linjoista. Joiden taustalla on mm. Du Monet, Snowdrops, Spellbound, Magicsunrise, Ormeryds ja roggensteins linjat.

Pennut syntyvät touko-kesäkuun vaihteessa. Molemmat vanhemmat ovat terveitä, pkd dna-negatiivisiä, fiv- ja felv neg. sekä sienitestattuja. Loppuun vielä kuva kun tulevan pentueen emä "Seela" oli vielä pentu. Kuvan on ottanut Marika Lahti.


2 kommenttia: