maanantai 26. toukokuuta 2014

Precious RosebudTutummin siis Sylvi pääsee kissoistani ekana esittelyyn. Sylvi on toinen kantanaaraistani joista kasvatukseni on lähtenyt liikkeelle.
Luonteeltaan Sylvi rakastaa kaikkia ja kaikkea (paitsi tassujen harjausta) ja on kuin kotonaan missä tahansa. Kaikki uudet tuttavuudet niin ihmiset kuin kissatkin otetaan vastaan ilolla ja rakkaudella, eikä Sylvi osaa kuvitellakkaan etteikö joku hänestä pitäisi, joku toinen kissa saattaa kokea Sylvin rakkauden osoitukset toisinaan melko tungettelevaksikin. Mikään hienostunut prinsessa hän ei liiemmin ole vaan mielummin sellainen huoleton tytön hempukka. Myös vauhtia piisaa ja yleensä Sylvi on aina siellä missä tapahtuu. Toisaalta hän osaa olla myös varsinainen sylikissa ja onkin erittäin huomion ja hellyyden kipeä. Jos Sylvin luonnetta pitäisi kuvailla vain 3 sanalla olisivat ne kiltti, hyvän tahtoinen ja sosiaalinen.

Sylvi on väriltään kilpikonnatäplikäsvalkea, tosin valkoista saisi olla enempi. Itse tykkään kovasti Sylvin kauniista ilmeestä, pienistä korvista ja suurista silmistä. Miinuksena pitäisin luustoa, se saisi olla vahvempi vaikka muutoin Sylvi on naaraaksi keskikokoa.

Sylvi on syntynyt 30.9.09 ja kasvattaja on Marika Lahti. Sylvin sukua lyhyesti ja ytimekkäästi: Emä Fizgeralt Kisses Of Fire, JW valittiin juuri Persialaiskissat ry:n parhaaksi siitosnaaraaksi (Onnittelut Saaralle!!). Emänisä D´eden Lover Hearts On Fire, emänemä Precious 1000 Kisses, JW .
Sylvin isä Honeydew Charming King on sinivalkea persialainen (eli Sylvi on diluutio kantaja). Isänisä Precious Singin`The Blues, isänemä Birstein Isis. Isän suku tuo mukavasti hieman valta virrasta poikkeavaa "verta" joukkoon.
Sylvi itse on linjattu 3+3 Snowdrop´s Hanne Boel, DM naaraaseen.

Tähän mennessä Sylvillä on 2 pentuetta. Mau-Miun A-pentue johon syntyi 3 exotic pentua, sekä Mau-Miun D-pentue johon syntyi vain 1 ja sekin exotic pentu. Kasvateistani kerron myöhemmin erikseen lisää. Tulevaisuudessa Sylville olisi suunnitteilla vielä ainakin yksi persialais pentue. Se saattaa jäädä Sylvin viimeiseksi pentueeksi, tai mene ja tiedä, mutta tälläistä olen kuitenkin harkinnut. Tulevaisuus näyttää... Tässä esiintyvät kuvat on ottanut Sylvin kasvattaja Marika Lahti, toivottavasti joskus saan hankittua itsekkin kunnon kameran niin saadaan "vähän" tuoreempia kuvia kissoistani.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti