torstai 5. kesäkuuta 2014

Nipsu-Nappulan Q-TEli Albert tai Allu vaan. On meidän "kissalan" kantauros. Albert on menossa hyvin pian kastroitavaksi ja enään pentueita ei ole siis luvassa.
Albert on luonteeltaan sellainen kiltti nallukka, erittäin seurallinen ja sosiaalinen. Yleensä kaikki lapset tykästyvät Albertiin, koska Albert antaa myös lasten käsitellä ja pitää sylissä. Albert onkin ns. tyttäreni Venlan kissa. Hän on rauhallinen, ei turhia hötkyile, eikä juuri pelkää mitään. Meillä kun välillä on talossa koiranpentukin ollut niin Albert laittaa ne tarvittaessa ruotuun isännän otteella, mutta vain jos pentu käy rasittavan touhukkaaksi.

Sitten vähän tietoja... Albert on sinitäplikäsvalkea exotic, syntynyt 29.1.2009 ja kasvattaja Niina Kokki. Albertin isä on Precious High Voltage isänisä: SW´99 Du Monet Touché of Rerun, isänemä: Snowdrop´s Hanne Boel, DM. Albertin emä on Nipsu-Nappulan King-Size, emänisä: Spellbound Nip-Zu Nap-Zu-Lan, emänemä: Magicsunrise Odissea.

Albert on tosiaan isänä yhteensä 6 pentueessa ja jälkeläisiä on yhteensä 17. Pentueita syntyi 2011 Ainilan kissalaan naaraalle Nicol-Cat´s Bambi ja oma A-pentue jossa emona Precious Rosebud. Vuonna 2012 syntyi kissalamme B- ja C-pentueet joissa molemmissa emona Chevhill´s Sunny Girl. Albertin viimeiset pentueet syntyivät 2013, oma D-pentue emona Precious Rosebud ja Nipsu-Nappulan kissalaan naaraalle Aamukasteen Finland Maiden.
Albert oli takuu varma astuja ja jättikin monta kaunista jälkeläistä. Itselläni sukua jatkaa 3 Albertin tytärtä: Mau-Miun After Eight, Mau-Miun Coco Chanel ja Mau-Miun C´est La Vie (sijotuksessa, 2 pentuetta), sekä Albertin poika Mau-Miun Dusk Till Dawn (sijotuksessa, 1 pentue).
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti