lauantai 21. kesäkuuta 2014

Seelan pennut 3vko

 
Seelan pennut ovat nyt 3vko vanhoja. Mikäli olet pennuista kiinnostunut kysy rohkeasti ja kerro myös itsestäsi/perheestäsi, minkälaista kissaa etsit lemmikki/näyttely/kasvatus..?? Kasvatukseen myyn ainoastaan jos sinulla on rekisteröity virallinen kasvattajanimi. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen heinonen.tiia @ gmail.com tai soittaa numeroon 0400-759042. Luovutus hetkellä pennut ovat rekisteröity Suomen Kissaliittoon, useasti madotettuja, eläinlääkärin tarkastamia ja 2 kertaan rokotettuja. Rokotussuositusten takia pentujen luovutus on noin 14-16vko iässä.
 
Pennuissa varattavissa on sinikilpikonnatäplikäs exotic tyttö, ruskeatäplikäsvalkea exotic poika, sekä mustavalkea persialais tyttö. Sinitäplikäsvalkea exotic tyttö lähtee emonsa kanssa Poriin ja on siis varattu.
 
Olen tulossa viikolla 29 pentujen ja emon kanssa Lempäälään. Mikäli olet sieltä suunnalta ja olisit kiinnostunut tulemaan katsomaan pentuja niin ota yhteyttä ja sovitaan tarkempi ajankohta. Myös kuljetus onnistuu pentujen ollessa luovutus valmiita välillä Lappeenranta-Lahti-Hämeenlinna-Lempäälä/Tampere...
 
 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti