perjantai 12. syyskuuta 2014

F-pentueen kuulumiset

"Hertta" 14vko


Pennuista 3 on lähtenyt uusiin koteihinsa.
Mustavalkea perski tyttö sai kutsumanimekseen "Pörri" ja elelee Naantalissa seuranaan exotic poika ja pari koiraa. Sinikilpikonnatäplikäs exo tyttö muutti Tampereelle ja kutsumanimeksi ristittiin "Nala", myös hänellä uudessa kodissa kaverinaan toinen exotic tyttö. Sijoituskotiin lähti sinitäplikäsvalkea exo tyttö "Hertta". Hän pääsikin vielä äidin helmoihin, samaan kotiin. "Hertan" kavereina pyörii äitinsä "Seelan" lisäksi exo naaras "Moppe" ja perski naaras "Alma". Jossain vaiheessa tulevaisuudessa toiveena olisi saada myös jälkikasvua "Hertalle".

Vielä joukosta on 1 vailla sitä omaa rakastavaa kotia!
Mau-Miun Fast ´n Furry on todella mahtava luonteinen tyyppi, rakastaa olla sylissä siliteltävänä, aina siellä missä muutkin ja onkin Super seurallinen. Ei pelkää juurikaan mitään, on tottunut toisiin kissoihin ja lapsiin ja hoitotoimenpiteet antaa tehdä tosi nätisti. Välillä tietysti vähän villikin ja kovin leikkisä.
Hän etsii ihan lemmikkikotia, väriltään ruskeatäplikäsvalkea, 2 x rokotettu, 4 x madotettu ja ell. tarkastama. Jos olet pojasta kiinnostunut, kysy rohkeasti lisää! Kerrothan myös perheestäsi ja minkälainen koti sinulla olisi tarjota. Parhaiten minut tavoittaa sähköpostitse heinonen.tiia @ gmail.com . KAIKKI PENNUT OVAT JO UUSISSA KODEISSAAN!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti