sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

F-Pennut pääsivät matkustelemaan

Kävimme pentujen kanssa Lempäälässä mökillä ja pitkä ajomatka sujui erittäin hyvin molempiin suuntiin. Myös uusi paikka ei tuottanut pennuille minkäänlaista jännittämistä, vaan joka paikka tutkittiin häntä tötteröllä. Täytyy sanoa, että pennut ovat mielettömän ihana luonteisia. Ovat seurallisia, rohkeita, leikkisiä ja uteliaita niin kuin pentujen kuuluukin olla.

Pennut kävivät myös valokuvattavana Marika Lahden luona kun kerta sinne suunnalle ajeltiin. Aivan upeat kuvat Marika saikin otettua. Kiitos niistä! Tämän ikäiset pennut vaan tuppaavat vielä sotkemaan ihan älyttömästi syödessään koko kropallaan. Ruokakupissa lähes uidaan, pöytätavat vielä hieman hakusessa ja siitä todisteena ruskeat leuat. Tästä samaisesta syystä eli sotkemisesta olen pessyt ja föönannut pennut jo 2 kertaan. Senkin suhteen pennut ovat älyttömän helppoja.

Pennuista molemmat exoticit ovat varattuja. Omaa kotiaan etsii vielä mustavalkea persialaistyttö, sekä ruskeatäplikäsvalkea persialaispoika. Pennuista voi kysellä osoitteesta heinonen.tiia @ gmail.com tai 0400-759042 . Kerrothan myös itsestäsi, perheestäsi, minkälaista kissaa olet etsimässä näyttely/kasvatus/lemmikki?

Mau-Miun Final Fantasy
 
 
 
 Mau-Miun fast`N Furry
 
Mau-Miun First Love
 
 
Mau-Miun Femme Like You
 
 
 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti